Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. Epizoda - Vzpomínky

5. 4. 2020

Vzpomínky

V tento moment jsou ve hře již jen poslední 3 hráč Boston, Ricky a Vašek. Tyto 3 čeká poslední výzva o imunitu, která rozhodne, kdo se dostane do finále, kde bude mít šanci získat titul poslední přeživší.

Před kmenovou radou je však čeká ještě jeden úkol a to zavzpomínat na hráče, kteří už s nima ve hře nejsou.

 

 

1.jpg

Vašek: ve hře jsem tě nepoznal promiň.

Ricky: Zajdo, s tebou to je takové zvláštní... Tobě jsem sice dal slovo, ale to prostě jinak nešlo a musel jsem tě dát.

Boston: Se Zajacem jsem si nenapsal ani slovo

 

 

2.jpg

Vašek: to samé taky jsem tě nepoznal..

Ricky: vnímal jsem tě jako hrozbu a proto jsi musel jít.JJinak ale fajn kluk, snad se někde ještě potkáme wink

Boston: S Edou jsem si nenapsal ani slovo.

 

 

3.jpg

Vašek: tebe též jsem nepoznal.

Ricky: nooo k tobě nevím ani co pořádně říct, promiň...

Boston: Karel byl hráč, který sem snažil v kmeni s každým domluvit na spojení, bohužel na to doplatil a vypadl po twistu.

 

 

4.jpg

Vašek: ty jsi mě do této serky navedl. Tady v seriii jsme spolu v podstatě nic nepodnikli. Ale jinak srdcová záležitost samozřejmě.

Ricky: neměl jsem tu čest poznat.

Boston: S H.R.O.P.T.R.E.M. jsem si rovněž nenapsal ani slovo, škoda že vypadl na kameny, určitě je to ambiciózní hráč.

 

 

5.jpg

Vašek: tebe jsem ve hře nepoznal.

Ricky: doufám jsem, že se dostaneš do sloučení a tam se na něčem dohodneme... Bohužel to nevyšlo.

Boston: S Vrabejkou jsem si kromě souboje ve výzvě nenapsal také nic.

 

 

6.jpg

Vašek: nikoho nechci urazit. Ale ty jsi mě vážně dost štval svým přístupem. Když si to opakovaně chtěl vzdát a tak. Každopádně musím uznat, že byl moment kdy jsi mě dostal.

Ricky: tebe jsem měl tu čest poznat trošku víc... Upřímně myslel jsem si že bude totální blázen, ale příjemně jsi mě překvapil, ale i tak v sobě toho blázna máš laugh

Boston: O Kernym nevím, co si myslet, hlavně tím narážím na jeho odchod a rychlej příchod, na to pak také doplatil. Tohle se ve hře, kterou člověk miluje, nedělá.

 

 

7.jpg

Vašek:

Ricky: jsem rád, žes to nakonec byl ty, protože nevím co by se potom dělo...

Boston: S Freezíkem jsem si rovněž téměř nic nenapsal.

 

 

8.jpg

Vašek: velice dobrý a nebezpečný hráč. Ve hře jsme byli každý na jiné straně.

Ricky: Fray Fray Fray... Oříšek hry. Nevěděl jsem kdy říkáš pravdu a kdy zase lzes a to bylo to nejhorší sad je to dost škoda, protože bych si s tebou dokázal představit nějakou spolupráci, škoda no...

Boston: Fray je rozhodně zajímavý člověk, s kterým bych si určitě někdy popsal více, bohužel vypadl kvůli tomu, že se všemi domlouval spojenectví, a s více než třemi lidmi i finále.

 

 

9.jpg

Vašek: o tobě jsem si myslel, že jsi o dost horší hračka. Ale taky jsi mě celkem dostkrat překvapila.
Prostě na tebe pak akorát vyšla řada.

Ricky: Lenka, za celou hru jsem si napsali asi jenom 2x a tím prostě pro mě nijak výrazný hráč, ale neříkám, že hrála nějak špatně. Určitě měla sou hru nějak nastavenou a připravenou a té se držela. To že jsem nepatřil do jejího plánu to už tak prostě je, ale jinak hodný člověk smiley

Boston: Leclerc byla oddaná naší alianci, věrná spojenkyně, bohužel ani s ní jsem si nenapsal slovo.

 

 

10.jpg

Vašek: každý jsme byli na jiné straně a navzájem si lhali o hlasování. Ale nebýt naší ali na začátku. Bůh ví jestli bych tu ještě byl. Díky za hru.

Ricky: podle mého úplný blázen laugh komik a to je fajn... Nikdy bych si ale nedokázal představit, že ty a já budeme spojenci, NIKDY laugh. Jsem, ale za tuto zkušenost rád, protože jsme měl tak šanci tě víc poznat a to je super smiley díky za úžasnou zkušenost.

Boston: O Odporkovi bych mohl psát dlouho. Skvělý spojenec a člověk, kterého mám moc rád. Díky z hru, chlape.

 

 

11.jpg

Vašek: ty jsi mě nejdřív hrozně zklamal pak jsi mě zase mega potěšil pak znovu potěšil a pak totálně nasral. Každopádně nejsi špatný hráč. Taky jsem tě na začátku podcenil.

Ricky: já ani nevěděl do sloučení že ve hře jsi laugh a to jsme byli spolu i v kmeni. Takový tichý a klidný hráč. Jen škoda, že si nevěříš chlape... Trošku být tebou tak nad tím zapracuji, opravdu škoda. Máš v sobě velkého hráče, tak to ukaž a neboj se wink

Boston: Písečák je rozhodně zajímavý člověk, který byl dlouho věrným spojencem, pak se ale začal nudit a flippnul, a dal hře zcela novou perspektivu. Vlastně mu i za to děkuji. Nebýt jeho zrady, nebyl bych tam kde jsem.

 

 

12.jpg

Vašek: srdcová záležitost. Člověk kterému jsem tady věřil na 110 procent. Ty telefonáty během hry k nezaplacení. Škoda, že nám nevyšla ta F2. Každopádně děkuji ti za hru Simi heart

Ricky: co k tobě laugh prostě členka haremu, takže musím být hodný laughlaugh neee to jinak k tobě ani nejde být laugh jsem rád že jsi se přihlásila a měli jsme možnost být spolu v kmeni. Nicméně osudným se ti asi stálo to, že sis dala slovo s Vaškem.. Všichni vás brali jako hrozbu, ale nikdo si to nechtěl přiznat a nějak vás rozdělit. Jsem rád, že jsem potom našel hráče, kteří to pochopili a udělali ten tah. Věřím, že kdyby ses dostala do finále, tak je výhra tvoje. Úžasný člověk a hráč taktéž smiley

Boston: Simík je fajn kamarádka, dobře se s ní kecá a je i dobrou hráčkou po sociální stránce. Sorry za vyřazení, muselo to tak ze strategie být.

 

 

13.jpg

Vašek: heleď tys byl mega spojenec. Po Simče pro mě druhá nejdůležitější osoba v této serii. Nebyl jsem asi ten nejlepší spojenec. Ale i tak moc děkuji za hru. Stebou bych si to nechtěl rozházet.

Ricky: začnu asi tím... KLOBOUK DOLŮ CHLAPE. Úžasný člověk a hráč ani nemluvím... Hrát takhle hero hru (skvělou hero hru) a dostat se tak daleko a získat si všechny lidi... Masakr laugh kvalitní hráč že všech úhlu, jsem rád že jsem mohl potkat takového člověka, děkuji ti za super hru a i krátké spojenectví

Boston: No a nakonec Daver. Jeden z mála velkým hrdinů. Díky za hru, chlape, hrál jsi výtečně!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář