Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. Epizoda - Vyhodnocení výzvy

6. 4. 2020

Vyhodnocení výzvy

Nyní se vyhodnotí videa soutěžících.

Před samotným hodnocením se však podívejte na výtvory 2 soutěžících. A ano pouze dvou, kvůli technickým problémům s počítačem Boston nedokázal dokončit v čas výzvu a proto se vzdal účasti na této výzve.

 

Vašek

 

Ricky

 

 

Videa hodnotilo celkem 5 lidí.

Mezi hodnotícími byli: Paul, Ivanovich, Anet, Jíťa, Nedbik

A takto se rozhodovali komu dat hlas

 

Anet: Vašek. Nevím proč ale takový lepší dojemlaugh hlavně ten začátek

Ivanovich: Jako Vasila jsem nevidel ani s maximalnim jasem laugh ale je to určitě propracovanější a lepší video zapojil do toho spoustu lidi a povedlo se mu to davam svuj hlas tedy Vaskovi

Jíťa: Oba to mají moc krásný, a asi toho Vaška dám,ten to má i s tím opravdovým příchodem na kmenovku

Nedbik: Ty brďo no..... Tak to je zajímavé... já nevím vážně .... Vašek

Paul: Popravdě jsem člověk, který se ve filmařině pohybuje zhruba deset let. Už vím, co a jak udělat a proto jsem rád, že jsem mohl dnes hodnotit. Prvně jsem se koukl na video od Rickyho… První chyba jakou jsi udělal byla ta, že natáčet na tento formát videa je zbytečné a často nehezké, používá se to převážně pro video, které děláš na jeden střih. PŘÍKLAD : (chceš natočit na koncertě zpěváka, stories atd.) do filmu se to nehodí a mě jako znalce to odradí. Kvalita obrazu, zvuku a natáčení byla nízká, kvalita děje průměrná, někdy nudná. Když se dělá vide musí se použít zpestření. Záběry detail, obraz, detail obraz. Děj nic moc. Vaškovo video bylo zvláštní, osobně Vaška jsem tam neviděl, proto je to menší mínus. Měl tam hezký, že to měl na délku, to se my líbilo. Děj byl určitě více promyšlený a samotný text taky, i když některé detaily nedolazené. Škoda, že jste se s odpovídajícími nedohodl, že to budou točit ve tmavém prostředí aby to nemělo tolik světelných konfigurací. Hodně mě sralo u pozorování tvého videa logo dole, ale chápu jestli se tomu nevěnuješ, že to nepotřebuješ. Pro shrnutí, oba snímky měli nedostatky, velké, na filmařině bod 0 laugh. Přesto to Vaškovo mě zaujalo více… Takže Vašek. Příště se snažte dodržovat alespoň, smysluplný scénář, kvalitu, a nějaký zvuk. Neberte to špatně, ale točím nyní vlastní film v srpnu a moje oči neradi vidí takové výtvory, nicméně sem to stačí smiley Tak hodně Štěstí at se daří. VAŠEK!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Vítězem poslední výzvy o imunitu se tedys plným počtem hlasů stává Vašek

individualniimunita.jpg

Vašek tedy bude na kmenové radě v bezpečí a bude si vybírat, kdo půjde spolu s ním do finále.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář