Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. Epizoda - Kmenová rada

6. 4. 2020

Kmenová rada

Vítám vás Santiago na vaší další kmenové radě. Dnes vás z místa porotců bude sledovat Fray, Leclerc, Odporko, Písečák, Simík a Daver, který byl vyřazen na poslední kmenové radě.

Dnes vyřadíte dalšího člena vašeho kmene, který se stane posledním členem poroty. Předtím však mám pár otázek.

 

Ricky, , dnes nemáš imunitu a musíš se spoléhat pouze na jednoho člověka, že tě nevyřadí. Snažíš se nějak Vaška přesvědčit, že si má vzít do finále tebe?
Ricky: Nooo, věřím, že Vašek je chytrý kluk... dnes jsme se o tom i bavili, ale co bude ví jenom on. . Každopádně at se do finále dostane kdokoliv... trojka je to nejlepší, takže vítěz bude určitě dobrý :)

Dobře. Vašku, tys vyhrál nejdůležitější výzvu v této sérii, která ti zajistila, že budeš sedět ve finále. Ale kromě toho si nyní vybíráš, kdo vypadne a kdo s tebou bude ve finále. Podle čeho si vybereš člověka, který s tebou půjde do finále?
Vašek: Jakože hlavně jsem rád, že jsem vyhrál minulou výzvu. Dnes bylo nejvíc vyhrát výzvu kterou už jsem dvakrát prohrál. Takové za dost učinění. Vyberu si podle intuice laugh

Dobrá. Poslední otázka pro Bostona. Bostone, ty jsi měl bohužel technické problémy s počítačem a nemohl jsi tedy dokončit výzvu. Jaký je to v daný moment pocit být v beznaději, že se musíš spolehnout na někoho jiného, že tě vezme do finále?
Boston: Bohužel, nedá se nic dělat, měj jsem svou představu videa, ale jak na potvoru mám notebook v opravně. Bohužel mi tato skutečnost může vzít šanci do finále, ale to nedá se svítit, i to se stává.

 

 

Dobře. Nyní přejdeme k hlasování.

Vašku, ty máš dnes imunitu a jako jediný nemůžeš být vyřazený. Vzhledem k tomu, že Boston může hlasovat pro Rickyho a Ricky pro Bostona, tak budeš jediný, kdo dnes bude hlasovat.

Vašku, jdi tedy hlasovat.

.

.

.

Bylo odhlasováno.

Přečtu nyní hlas

 

14. vyřazenou osobou a posledním členem poroty se stává

hlas1.jpg
(Je mi to moc líto. Tohle byla těžká volba.)

 

 

kmenpromluvil.jpg

Blahopřeju finalistům. Dostaliste se nejdál kam to jen šlo. Nyní však má v rukou moc porota, která rozhodne, kdo z vás dvou vyhraje titul poslední přeživší. Víc pro vás nemám, můžete jít.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář